7

Komentari (7)

ubnt
A Glavic i *****cic iz kriminalne organizacije barcelone?
King_Kenny
...Vinicius ni u Realu nije najbolji,a kamoli na svijetu,i tamo su Curtois,Valverde i Bellingham bolji od njega...
Mostarac94
Mozes ga volit mozes mrzit al je igracina, dok ga nije bilo ove 4 tekme igra Reala je bila monotona, mozda je glupo reci al je on igrac tipa Messija, kad ima loptu pola odbrane trci da mu je uzme i nikad ga ne cuva samo jedan igrac, tako da se oslobadja prostor za ostale igrace u napadu, naravno da bi bilo dobro da malo proradi na zavrsnici al opet svaku priliku koju dobije je on sam i stvorio tako da nema toliko stete klubu
DOKTOR_GAZ_
Jorginho iz NULLERSA(0 evropskih trofeja) je NAJBOLJI..NEMA DILEME..
Gvardijan
@gvardijan " da bi po njemu bio najbolji". Izvinjavam se na ispustenoj rijeci.
Gvardijan
Naravno da ce tako reci jer igra sa njim i zna da bi ga navijaci razapeli da je spomenuo nekog drugog fudbalera iz nekog drugog kluba.A da igra u Bajernu,Citiju,Barceloni naravno da bi po njemu najbolji neki igrac iz tog tima.
Benz
Eto ti izmisli rupu na saksiji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.