Šta bi tek radili da igraju u BiH? Utakmica nije ni počela, a Klopp i igrači Liverpoola se žale

Redse čeka finale Lige prvaka

Šta bi tek radili da igraju u BiH? Utakmica nije ni počela, a Klopp i igrači Liverpoola se žale

A. Čaušević

Liverpool će u finalu Lige prvaka igati po treći put u posljednjih pet sezona. 

Redsi će baš kao i 2018. godine za rivala imati Real Madrid i tražit će osvetu za poraz u Kievu kada su Kraljevi slavili sa 3:1.

Susret će se igrati na stadionu Stade de France u Parizu, a iz engelskog kluba su se već požalili na uslove kakvi ih čekaju.

Naime, Juergen Klopp i njegovi izabranici su iskazali zabrinutnost zbog stanja terena na kultnom francuskom stadionu.

Prije nekoliko dana je postavljen novi teren, tačnije mijenjani su određeni dijelovi koji su nisu baš najbolje uklopili što smeta igračima Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Teren je postavljen dan ranije, što i nije baš najbolja vijest. Možete vidjeti linije gdje su stavljali dijelove što je nešto na šta nismo navikli. Neko je mislio da je to dobra ideja", poručio je Klopp.

Igrači Liverpoola su navikli na savršene uslove u Engleskoj pa im sada smetaju i detalji. Šta bi tek bilo kada bi npr samo jedan vikend došli da igraju fudbal u BiH, ne smijemo ni pomisliti...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...naravno da ovo nije dobro za tehnicki potkovanu ekipu kakva je Liverpool...Realu nece smetati jer oni svakako bez veze nabijaju loptu i na srecu daju golove...
0 4
2323
Ovo ovde u BhiH nikog zivog ne zanima ..dno dna od fudbalskih ljudi koji sve sto se moze UNISTE
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije