Jug Stanojev se rastao sa Zvezdom, ali ipak umjesto Sarajeva izabrao drugi klub

Ostaje u Srbiji

Jug Stanojev se rastao sa Zvezdom, ali ipak umjesto Sarajeva izabrao drugi klub

E. Škorić

Mladi krilni nogometaš Jug Stanojev povezivao se sa FK Sarajevo, ali je na kraju odabrao TSC iz Bačke Topole.

Ovaj 21-godišnji ofanzivac bio je na posudbi iz Crvene zvezde u filijali Grafičaru, a na kraju se rastao s Marakanom i potpisao za TSC u Super ligi Srbije.

On je u Zvezdu došao iz Vojvodine, a prije toga igrao za Hajduk iz Kule i nekoliko puta je bio na pripremama sa prvim timom Zvezde, ali nikada nije dobio povjerenje Vladana Milojevića i sada Dejana Stankovića.

U Grafičaru je bio ponajbolji igrač u posljednje dvije sezone, a Zvezdu napušta bez odštete iako je imao ugovor do ljeta 2022. godine, s tim da postoji određena klauzula prema kojoj će i crveno-bijelima pripasti dio novca ukoliko mladi nogometaš ode u inostranstvo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iako se povezivao sa Sarajevom, navijači su bili podijeljeni oko njegovog potencijalnog dolaska. Jedan dio je bio protiv jer klub ionako ima veliki broj kvalitetnih igrača na toj poziciji, dok su drugi ipak priželjkivali mladog talenta na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FK_Lew.
FK SARAJEVO : Dvije titule u jugoslaviji, Najvise odigranih sezona u jugoslaviji, Trenutno 13 osvojenih titula, Najvise bodova osvojenih u PLBiH, 2007 - 50000+ ljudi ispred vjecne vatre, Zatim : United,Hamburg,Celtic,Cluj,Borusia M,Levski,Besiktas,Atalanta,Lech,Atromitos,Genk,Basel... Jedini klub u BiH uz Tuzlu City koji nema NIKAKVIH dugovanja I klub sa ubjedljivo najboljom finansiskom situacijom u BiH, Kopiraju nas I klubovi u americi, Ubjedljivo najskuplji tim u drzavi....... Ovo je bilo UKRATKO pretstavljanje FUDBALSKOG kluba SARAJEVO, vama strumpfovi evo argumenti pa vi vidite kako cete odgovoriti na CINJENICE Kmeeee kmeeeee...
8 2
LevoKrilo
Zapad, ne možeš ti njima nikada dokazati, to su nerealni ljudi, ali u svakom slučaju da ti se pridružim i dopunim: F.K. Sarajevo-M. United, F.K. Sarajevo- Hamburg, F.K.Sarajevo-Anderlecht, pa Bešiktaš, Dinamo Kyev, Levski, Celtic i mnogi drugi...To pojedini mogu samo sanjati u svojoj historiji....Pozzz.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi