Zvijezdu Barcelone ismijavaju zbog stajlinga: Zarađuje milione, a ovako se oblači

Ponovo na udaru kritika

Zvijezdu Barcelone ismijavaju zbog stajlinga: Zarađuje milione, a ovako se oblači

Endin Čaušević

Na stadionu Camp Nou sinoć je bila slavljenička atmosfera i pored činjenice da je Real Sociedad uspio da pobijedi Barcelonu sa 2:1. No, Katalonci su na kraju proslavili trofej prvaka Španije, ali sve je bilo u sjeni Julesa Koundea i još jednog njegovog zanimljivog stajlinga u kojem se pojavio.

Kounde je prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Seville za 50 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje. Iako Francuz nije blista u sinoćnjem meču protiv Sociedada na kraju je sve to bilo u drugom planu zbog proslave titule.

Francuz je na terenu sinoć bio samo prvo poluvrijeme, te je bio glavni krivac što je Barca primila gol za 1:0. Xavi je na poluvremenu odlučio da ga ostavi u svlačionici jer je bilo jasno da Kounde nije baš maksimalno fokusiran na meč.

No, loša igra brzo je pala u zaborav nakon što su se pojavile fotografije njegovog stajlinga u kojem je stigao na sinoćnju utakmicu protiv Real Sociedada.

Francuski defanzivac poznat je po tome što ima vrlo zanimljiv stil oblačenja, a to je sinoć najbolje demonstrirao.

Mnogi su ismijali Koundeov stajling u kojem je sinoć stigao na stadion Camp Nou, ali sigurno je da njega takve kritike neće pogoditi jer on "fura svoj fazon" već odavno i nije prvi put da ga tako javno ismijavaju.

Oglasi

Pored zanimljivih pantalona koje su bile skoro cijele pocijepane tu je bila i zanimljva torba koju je Kounde nosio. Zbog loše igre na terenu mnogi su poručili da je stajling bio vrhunac Koundeove utakmice sinoć.

Iako zarađuje milione očito je da Kounde ima svoj stil što se tiče stajlinga i od njega ne odustaje bez obzira na kritike koje često dobija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dosadašnjem dijelu sezone Kounde je u dresu Barcelone odigrao 37 mečeva u svim takmičenjima, zabio je jedan gol i upisao šest asistencija.

Većinu sezone igrao je na poziciji desnog beka iako je štoper. Sinoć je konačno zaigrao na poziciji štopera od prve minute, ali se nije previše proslavio svojom igrom i na terenu je proveo svega 45 minuta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi