U Barceloni zarađuje milione, a na okupljanje reprezentacije došao u takvim hlačama

Kounde u centru pažnje

U Barceloni zarađuje milione, a na okupljanje reprezentacije došao u takvim hlačama

Endin Čaušević

Reprezentativci Francuske koje je Didier Deschamps pozvao za Svjetsko prvenstvo počeli su se okupljati jutros, a u centru pažnje našao se defanzivac Joules Kounde zbog svog dosta neobičnog stajlinga.

Francuzi će sigurno biti jedni od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje i u Katar stižu kao aktuelni prvaci svijeta.

Trikolori su jutros počeli s okupljanjem i već večeras bi trebali odraditi prvi zajednički trening. Prvi koji je stigao u hotel bio je Karim Benzema, a ubrzo nakon njega tu se pojavili Kylian Mbappe i Ousman Dembele.

I ostali igrači koje je Deschamps pozvao su počeli da pristižu na odredište, a u centru pažnje posebno se našao defanzivac Kounde.

Igrač Barcelone je u zanimljivom izdanju stigao u hotel u kojem se okuplja reprezentacija Francuske, te je zbog svog stajlinga bio u centru pažnje fotoreportera koji prate dolaske igrača ove reprezentacije.

Posebnu pažnju privukle su hlače u kojima je Kounde stigao jer izgledaju dosta neobično, a mnogi smatraju da u njima ovaj defanzivac izgleda neozbiljno.

Oglasi

Očito je da Kounde prati modne trendove, no izbor ovih hlača baš i nije oduševio javnost u Francuskoj. Poručili su da hlače izgledaju kao da se krpljene i iznošene, te da je napravio promašaj s tim stajlingom.

Sigurno je da ove hlače koštaju nekoliko stotina eura iako im dizajn ne djeluje da su nešto preskupe.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Također, u centru pažnje je bila i torbica u obliku dinosaura koju je Kounde također imao što je pokazalo da on ima dosta čudan ukus kada je stajling u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti