Djevojka sramežljive zvijezde Cityja očarala je sve, a on nije imao hrabrosti ni da podigne pehar

Alvarez je miran i pouvčen tip, ali i Emilia je takva

Djevojka sramežljive zvijezde Cityja očarala je sve, a on nije imao hrabrosti ni da podigne pehar

Edmir Škorić

Manchester City je u subotu proslavio treći uzastopni naslov prvaka Engleske i deveti otkako se igra Premier liga.

City je zasluženo postao prvak svoje zemlje, a proslava na Etihadu organizovana je u nedjelju nakon utakmice protiv Chelseaja.

Julian Alvarez je u 12. minuti postigao jedini gol u pobjedi Građana. Mladi Argentinac sa samo 23 godine živi bajku. Osvojio je Svjetsko prvenstvo s Argentinom u Kataru, sada Premier ligu, a čekaju ga finale FA kupa protiv Manchester Uniteda i Lige prvaka protiv Intera u junu.

Bivši napadač River Platea svojevremeno je kao dječak bio na probi u Real Madridu, a upravo je tom klubu nedavno zatresao mrežu u revanšu polufinala Lige prvaka.

Alvarez je ranije osvajao i Copa Americu, ima i Copa Libertadores sa Riverom, ali osvajanje Lige prvaka u Istanbulu za njega bi bilo naravno nešto posebno.

Oglasi

Zanimljivo da se radi o jako sramežljivom momku, što su mnogi uvidjeli u nedjelju, pošto nije imao hrabrosti sam da podigne trofej Premier lige pred navijačima Cityja na Etihadu. Srećom, njegovi saigrači Ederson, Phil Foden i Ruben Dias pomogli su mu da se malo opusti, te da podigne pehar.

[twitter]https://twitter.com/Doozy_45/status/1660721343678017536[/twitter]

Tokom spomenute utakmice pratila ga je njegova djevojka Maria Emilia Ferrero. Emilia je prelijepa 22-godišnja djevojka, koja je svojevremeno Alvarezu obećala da će ga pratiti gdje god se bude nalazio.

Par je zajedno od ljeta 2022. Hodali su otkad je Julian Alvarez još igrao u River Plateu. Emilia je s njim doputovala u Englesku i nerazdvojni su.

Oglasi

Ona se ipak trudi da ne bude previše pod svjetlim reflektora i radije se sklanja u stranu, a slično razmišlja i njen partner, koji je ipak uvijek pod budnim okom medija. I ona se bavi sportom i zanimljivo da od malih nogu igra hokej na travi.

Alvarez i njegova djevojka imaju sretan, ali miran život. Oni koji ih poznaju kažu da su idealan par i da su velika podrška jednom drugom, te da su po osobinama dosta slični, što se da i primijetiti...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CsY0kOfoGAS/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premier league:

[instagram]https://www.instagram.com/p/B1Pk9gPAQsW/[/instagram]

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi