Junak Bologne otkrio šta se desilo između Mihajlovića i Medela kad su ušli u svlačionici

Sukobili se na terenu

Junak Bologne otkrio šta se desilo između Mihajlovića i Medela kad su ušli u svlačionici

A. Čaušević

Bologna je na jugu Italije stigla do treće pobjede u posljednje četiri utakmice. U uzbudljivoj utakmici s 2:3 savladan je Lecce. 

Susret je obilježio verbalni duel Garyja Medela i Siniše Mihajlovića iz finiša pravog poluvremena nakon što je srbijanski trener pokušao da smiri čileanskog veznjaka koji je bio blizu dobijanja drugog žutog kartona.

Nakon toga temperamentni Medel je krenuo da se obračuna s vlastitim trenerom, došlo je do fizičkog kontakte, ali žešći okršaj spriječili su ostali igrači.

S obzirom na karakter i temperament obojice bilo je za očekivati da okršaj nastavi i u svlačionici, međutim to se nije desilo. Štaviše, Mihajlović je ostavio Medela u igri do kraja meča.

Junak pobjede Bologne sa dva gola Ricardo Orsolini je otkrio šta se zapravo desilo u svlačionici između Medela i Mihajlovića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Medel je bio baš hrabar...", kroz smijeh je kazao mladi napadač te nastavio u ozbiljnijem tonu:

"Bio je to nesporazum. Nisam najbolje vidio situaciju jer sam bio u raspravi sa igračima Leccea, ali u svlačionici su njih dvojica sve račšistili. Trener je na kraju bio ljut jer nismo zadržali koncentraciju i nivo igre. Imali smo 3:0, a zakomplikovali smo sebi život", kazao je Orsolini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti