Nevjerovatna scena u Lecceu: Igrač Bologne napao Sinišu Mihajlovića
Medel je žestoko napao Mihajlovića

Mihajlović je pokušavao smiriti strasti, a na kraju je i sam bio žrtva napada svog igrača

Nevjerovatna scena u Lecceu: Igrač Bologne napao Sinišu Mihajlovića

S. Pašalić

Bologna je danas uspjela ostvariti bitnu pobjedu na gostovanju kod Leccea rezultatom 3:2.

Tim Siniše Mihajlovića je odigrao sjajan meč u kojem je imao 16 udaraca u okvir gola domaćih i mogao je uvjerljivije slaviti.

Ipak, pored velikog broja prilika i golova, meč je na kraju obilježila nevjerovatna scena koja se desila pred kraj prvog poluvremena.

Naime, igrač domaćih, Tachtsidis i igrač gostiju Medel su ušli u sukob, a Siniša Mihajlović se umiješao i utrčao je u teren kako bi razdvojio dvojicu igrača.

Medel je međutim nakon toga krenuo u verbalni sukob sa Mihajlovićem nakon čega su i igrači Bologne morali reagovati i smirivati strasti između trenera i igrača ovog tima. Ipak, i pored svega je Medel ostao u igri i u nastavku i odigrao je cijeli meč.

Čileanac je poznat po tome da je prgav igrač i da često ulazi u sukobe, ali malo je ko očekivao da će napasti svog trenera koji se tek oporavlja od teške bolesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Uvijek je bio problematičan.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi