Junak Manchester Cityja: Kompany nije mogao zadržati suze nakon utakmice

Zaslužio je to

Junak Manchester Cityja: Kompany nije mogao zadržati suze nakon utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su na svom terenu pobijedili Leicester s 1:0 u pretposljednjem kolu engleskog Premiershipa.

Građani su se s tri boda vratili na prvo mjesto, te pred posljednje gole imaju sve u svojim rukama. Cityju pobjeda sigurno donosi odbranu titule, dok će se Liverpool nadati njihovom kiksu na gostovanju kod Brightona.

Junak sinoćnje utakmice bio je kapiten Vincent Kompany koji je bio jedini strijelac i to na spektakularan način. Belgijanac je postigao gol karijere i donio Cityju možda i odlučujuću pobjedu ove sezone.

Kompany je prethodnih godina muku mučio s povredama, ali se uspio vratiti. Koliko mu je značio ovaj gol i sva podrška s tribina najbolje pokazuje video kada je zaplakao nakon utakmice dok je pozdravljao navijače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Zar u 'našim' kompjuterskim programima ne ima takozvana 'autokorrektura'?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi