Kompany: Svi su govorili "ne pucaj, ne pucaj" i to me iritiralo

Odlučio je ovaj put da šutira

Kompany: Svi su govorili "ne pucaj, ne pucaj" i to me iritiralo

E. Škorić

Vincent Kompany junak je Manchester Cityja, koji je na pragu odbrane naslova prvaka Engleske.

City je na Etihadu ugostio Leicester i poprilično se mučio, a ko zna šta bi bilo da Kompany nije zabio golčinu s 30-ak metara u 70. minuti.

Priznao je kasnije nakon meča da su mu saigrači dobacivali da ne puca, nisu mu vjerovali, no on se pretvorio u Messija i zabio za pobjedu moguće vrijednu i titule.

"Danas sam bio malo frustriran jer su svi govorili da ne puca. Stvarno sam to čuo i iritiralo me. Mislio sam si, nisam dogurao ovako daleko u karijeri da bi mi mladi igrači govorili kada da šutiram", izjavio je Kompany.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne, to nije istina. Izvini, Vinny, ali to stvarno nije istina", izjavio je Bernardo Silva nakon meča, komentarišavši pogodak Belgijanca.

Cityju još ostaje gostovanje Brightonu kao posljednja stepenica do titule, a Kompany je sa ovim golom ponovo ušao u historiju tima s Etihada.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Brighton sigurno nece dati tako lahko City-u.
6 0
Korektor
Jovan Divjak: "Ne pucaj, ne pucaj"
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi