18

Komentari (18)

King_Kenny
...najopasniji izvodjac slobodnih udaraca je Penaldo...on to kad izvodi postoji velika opasnost da ce igracima u zivom zidu napucati loptu u jaja ili zveknuti loptom u glavu nekog na tribini.
Ady 33
Ali Beks je bio jednako dobar. Ako ne i bolji.
Klicko
hahahahaah sta rece i osta ziv druze moj
Klicko
kako je busio ovog nacistu kahna.I yebavao mali bajern godinama projektilima sa 35 metara hahahaha lezi hitleru leziii
axel42
Sve se meni čini da tebe neko yebe u mozak moj Kličko. Znam da si bolestan, al ako je on yebavo taj kako ti kažeš mali Bayern e onda ja stvarno trebam prestati pratiti fudbal. Pa ti kretenu pojma nemaš o sportu a dodješ ovdje da komentarišeš. Hahahahh. Ko fol ti nešto znaš, joj da mi je te uživo vidjeti da te pljunem samo onako što si glup.
Klicko
@axel42 hahaha mrs miki30 seljacino mrtva.Jasta je nego yebavao ovoga zutog nacistu na golu raspalog bajerna.Izivljavao se svak nad njima tada.Hajvane izmisli profil novi hahahahhaha
axel42
Njega bušio ko je htjeo, jeli? E moj glupane, pa Kahn ti je jedan od najboljih golmana svih vremena idiote glupi! Al šta tebi pričati, slini jednom koji pojma nema o fudbalu. Čuo za Messia, Ronalda, De Geu, Ter Stegena i to je to. Šta ti znaš ko je bio Juninho, Kahn, Backham, samo čuo kako ljudi pričaju o njima. Kobajagi ti nešto da komentarišes.?? Ojjjj bože, kakvih sve bolesnih imbecila ovdje pametuje.
Klicko
@axel42 samo mi nije jasno gdje si izgubio 42 godine zivota.Potratio si zivot bijednice jedan ofucani.Nemas pojma o zivotu.Mogu ti bit instruktor u svemu :D Sve znam o svakom sportu i kompetentan sam da komentarisem o sportu o kojem ti blage veze nemas.Imam u noktu malog prsta vise nego ti u toj tvojoj zaostaloj glavi :))))))
axel42
Nekopiraj me klošarčiću mali! Kao što rekoh, nemaš pojma!
Klicko
@axel42 miki je popizdeo hahaha.Samo reci sta te zanima reci cu ti.Nije sramota bit neznalica kao ti :))) mrš budalo matora :D 42 ti godine a ovdje komentarises hahahah
Malmi_Suomi
Auuu što je ovaj žohar @axel42 opasan pa bi i da pljuje i tuče nekog?
Poklopi se ušima i pročitaj šta pišeš zayebani, pa ovo je sramota čitati i spuštati se na tvoje grane .
Hajde razligu da nam bude lakše-:)))))
Klicko
@Malmi_Suomi drug ako se sjecas onoga Miki30 ovo je on samo sto je banovan pa se sad vratio.Ali koliko se sjecam Mikija normalan je bio,ne znam sta mu se desilo
Malmi_Suomi
@Klicko šajpi i jednog i drugog i trećeg-:))))
Sihere mu Zejna bacila hahahahaha.
Ljubi te brat i pišemo se ovdje a ti nastavi sa svojom zayebancijom... " čuči ti".
M.S.
Klicko
axel42
Čuj čuj Malmia, pa ko tebi šta reče? Šta se ti nadje ovdje uvrijedjen pa da me nazivaš žoharom? Bi ga pljuno, šta je problem? On to zaslužuje.
Klicko
@axel42 pa bolan što me ne simpatišeš toliko??Pa Miki tebra svegami si mi bio simpa lik
Dasler
@Klicko ma odvadi Klicko sada malo, utopices ekskurziju xD
Klicko
@Dasler baš tako kolega.Srdačan selam za tebe :))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti