Junior: Idemo na pobjedu protiv Bosne i Hercegovine

Stoper Kipra najavljuje veliku borbu

Junior: Idemo na pobjedu protiv Bosne i Hercegovine

Reprezentacija Kipra se pobjedom u Izraelu (2:1) vratila u borbu za plasman u baraž.

Posljednja prepreka izabranicima Pambosa Christodouloua bit će naša selekcija, koja je u Nikoziju stigla na krilima velike pobjede nad Velsom.

"Protiv Bosne i Hercegovine idemo na pobjedu. Pokazali smo karakter i siguran sam da ćemo se i u posljednjoj utakmici boriti do samog kraja", rekao je reprezentativac Kipra Dossa Junior.

Junior je rodom iz Portugala, a trenutno nastupa za Konyaspor. Veći dio svoje karijere proveo je na Kipru, zbog čega se odlučio na promjenu sportskog državljanstva. Ovaj defanzivac je bio strijelac prvog gola u Jeruzalemu, što je bio njegov prvijenac u reprezentativnom dresu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Drago mi je što sam postigao gol, ali mi je još draže što smo pobijedili. Bio je to izuzetno važan trijumf koji nas je ostavio u igri za plasman na Evropsko prvenstvo. Uzdamo se u podršku navijača protiv BiH", zaključio je Dossa Junior.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.