11

Komentari (11)

Badger
Pametan čovjek
VenamaHrabrih
Zdravko Čolić, Hari Varešanović, Haris Džinović, Goran Bregović, Nele Karajlić, Branko Đurić, Muhamed Čengić, Halid Bešlić, Emir Kusturica, Saša Lošić, Goran Jeličić -Rizo, Seka Izetbegović... I da ne nabrajam dalje. I oni su do neka doba navečer čekali vijesti na južnoslavenskim jezicima i izvještaje Saliha Brkića i Nade Al-Isse. Ali, pogani stranci te vijesti su tek iza 23h puštali. Oči su im se sklapale od umora i često nisu uspjeli, ali su neki izdržali i odslušali vijesti čak do 23.30. Hvala im što nisu kao brazilski Ukrainac ostali gluhi, nijemi i slijepi na naše patnje.
Malmi_Suomi
Pa normala , POBJEGLICA i ništa čudno bar za mene. Koliko ih samo ja znam ajiiiii I sa 40 tisuća hoće da " opere obraz"? Popiškim ti se na obraz i na tebe . čkoPi
Śmeker007
Malmi_Suomi
Ja i ? Tisuća I?
Śmeker007
Kako samo grozno zvuci, jos samo dodaj tko netko svatko i topina Wtf
King_Kenny
...ovako je zbrisao i nas @BogatiDijasporac ,s tim da on nije feninga poslao.
BogatiDijasporac
Jesam, pitaj sestru. Doduse, njoj sam duplo naplacivao. @King_Kenny
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...imam sestru?...nisam to znao...da ti nisi nesto fulio,pa rokao svoju sestru misleci da je moja,jer ja sestre nemam.
Goran86
Koje je autor naslova
Mostarac94
Odavno gluplji naslov nije bio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.