Juniori FK Sarajevo razbili selekciju Univerziteta Hanyang

Bordo nade slavile s 4:1

Juniori FK Sarajevo razbili selekciju Univerziteta Hanyang

A. Čaušević

Grupnu fazu BTN međunarodnog turnira u Vijetnamu U19 selekcija FK Sarajevo je okončala ubjedljivom pobjedom. 

Nakon poraza od Univerzitetske selekcije Japana i U21 ekipe Vijetnama Bordo nade su sa 4:1 pobijedile selekciju Univerziteta Hanyang.

Poslije prvog poluvremena izabranici Dženana Uščuplića su imali minimalnu prednost. Strijelac gola u minuti bio je Amar Džuderija u 17. minuti.

Na startu drugog dijela, tačnije u 48. minuti Dani Salčin je povisio na 0:2, da bi Đuderija u 60. minuti riješio sve dileme oko pobjednika.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Selekcija Hanyanga je utješni gol postigla u 62. minuti. Iz penala je zabio Kim Woo Cheol. Konačan rezultat u 84. minuti postavio je Salčin svojim drugim golom na meču.

Posljednji meč na turniru juniori Sarajeva bi trebali igrati u utorak 5. novembra kada će u duelu za treće mjesto također imati selekciju Univerziteta Hanyang.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Sta je hejteri gdje ste sada??!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi