Juniori HŠK Zrinjski prvaci Bosne i Hercegovine!
Juniori Zrinjskog zasluženo su podigli pehar namijenjen prvaku BiH

Kolo prije kraja mladi Plemići slavljem protiv Radnika osigurali naslov prvaka

Juniori HŠK Zrinjski prvaci Bosne i Hercegovine!

Juniori HŠK Zrinjski današnjom su pobjedom protiv FK Radnik osigurali naslov prvaka za sezonu 2018/2019. Plemići su slavili s 2:1 i burno proslavili naslov osvojen na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski.

Već u prvom poluvremenu su nogometaši Zrinjskog pojačani momcima koji su u posljednje vrijeme sve češće bivali u kadru prve momčadi Igorom Savićem i Kristijanom Stanićem gostima pokazali tko je najbolja momčad u Bosni i Hercegovini.

Korpulentni Stanić je na muku stavljao obranu Radnika i sve to krunisao sjajnim pogotkom u 11 minuti susreta, da bi Ivan Bašić u 15. minuti podigao rezultat na 2:0 i skupa sa svojim suigračima već stavio jednu ruku na trofej prvaka Bosne i Hercegovine.

Do kraja se igralo čvrsto i borbeno a gosti su preko Dujkovića u 76. minuti uspjeli postići pogodak za 2:1. Zadnji sučev zvižduk označio je početak velikog slavlja nogometaša Zrinjskog a među mladim Plemićima na terenu se našla i pokoja baklja. 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Kada je kapetan Igor Savić podigao pehar nastala je prava erupcija a pitanje je da li će u skoroj budućnosti osim Stanića i Savića koji su već dobili prigodu u prvom timu netko od ovih momaka dobiti šansu i u prvom timu pokazati koliko zna i može.

Top Komentari

Mirko
Bravo momci ,svaka cast!!
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi