Juniori Sarajeva slavili protiv Mladosti

Omladinska Premijer liga BiH

Juniori Sarajeva slavili protiv Mladosti

Juniori FK Sarajevo u sklopu 5. kola Premijer omladinske lige BiH ostvarili su trijumf.

Na domaćem terenu bordo nade su ugostile Mladost i na kraju slavile s 3:1, a ovaj trijumf bio je ujedno i četvrti u sezoni za tim kojeg vodi Dženan Uščuplić.

Vrlo rano je Sarajevo došlo do prednosti, tačnije već u trećoj minuti kada je mrežu Mladosti pogodio Kadrić, a nije trebalo dugo čekati da padne novi gol u Butmiru.

U 36. minuti vodstvo je udvostručio Nargalić, ali do odlaska na odmor Mladost je uspjela da se vrati u meč i smanji prednost preko Čage.

Sarajevo je u nastavku utakmice dominiralo, konstantno stvaralo prilike, što se isplatilo u 60. minuti kada konačan rezultat postavlja Nargalić, kojem je to ujedno bio drugi gol na meču.

Omladinska Premijer liga BiH, 5. kolo:

Sarajevo - Mladost DK 3:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo: Dagoja, Sabljica, Makić, Đuderija, Nargalić, Šuvalija, Kadrić, Čičkušić, Tabak, Konjalić, Mulaosmanović.

Mladost DK: Delibašić, Durmiš, Sojkić, Čago, Husić, Muslić, Zec, Kubat, Kulović, Goralija, Duraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi