Juniori Zvijezde 09 bolji od Sarajeva
Foto: Zvijezda 09

Omladinska liga

Juniori Zvijezde 09 bolji od Sarajeva

Drugo kolo Premijer lige BiH za juniore otvoreno je utakmicom između Zvijezde 09 i Sarajeva.

Susret odigran u Etno selu Stanišići nedaleko od Bijeljine ponudio je dobru fudbalsku predstavu, a uspješniji su bili domaći, koji su slavili s minimalnih 1:0.

Ključni trenutak na utakmici dogodio se dogodio se u 51. minuti, kada je Nikola Stanišić pogodio s bijele tačke i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

U drugom poluvremenu viđeno je još nekoliko prilika, Sarajevo je pokušavalo da se vrati u meč, međutim rezultat je sve do kraja ostao nepromijenjen.

2. kolo Premijer lige BiH za juniore:

Zvijezda 09 - Sarajevo 1:0

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Zvijezda 09: Manojlović, Janković, Jović, Janjić, Tomić, Stanišić, Rukavina, Dujković, Milošević, Rakić, Mojović.

Sarajevo: Dizdarević, Sabljica, Makić, Čičkušić, Nargalić, Jašarević, Kečanović, Đuderija, Konjalić, Šuvalija, Mulaosmanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi