Juniori Travnika na krilima Berina Čatića do pobjede nad Mladosti

Tri boda ostaju na Piroti

Juniori Travnika na krilima Berina Čatića do pobjede nad Mladosti

S. Mlaćo

Zanimljiv meč dnas je viđen u duelu juniora Travnika i Mladosti. Mladi Veziri su slavili 2:1, te potvrdili dobre igre ove sezone.

Nakon prvih 45 minuta mreže se nisu tresle, a u 51. minuti Adnan Čerimić matira Omerbegovića za vodstvo gostiju.

Domaći nisu stali, čak naprotiv, pokazali su veliku volju i želju, te im se to na kraju isplatilo. U 70. minuti Berin Čatić pogađa za poravnanje, a samo četiri minuta kasnije isti igrač postiže svoj drugi pogodak.

Do kraja bez uzbuđenja i Travničani su slavili novu pobjedu, te sada imaju osam osvojenih bodova, ali i drugog strijelca lige. Naime, Berin Čatić je postigao šest pogodaka, samo jedan manje od Daniela Lukića i Farisa Zubanovića.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Omladinska Premijer liga BiH za juniore, 5. kolo:

NK Travnik - FK Mladost  Doboj Kakanj 2:1 (0:0)

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi