Juniori Travnika ostaju u Premijer ligi BiH

Donesena konačna odluka

Juniori Travnika ostaju u Premijer ligi BiH

Juniori NK Travnik i u narednom periodu će se takmičiti u Premijer ligi BiH.

O Travničanima se prethodnih dana mnogo pisalo, i to zbog žalbe koju su uložili u Radniku iz Bijeljine, smatrajući kako su Veziri na meču protiv Zrinjskog nastupili s dvojicom fudbalera koja nisu imala pravo nastupa.

Nadali su se u Radniku kako će N/FSBiH poništiti pobjedu koju je Travnik ostvario, jer bi u tom slučaju bijeljinski klub ostao u eliti, međutim od cijele priče na kraju i definitivno neće biti ništa.

Apelaciona komisija N/FSBiH je u prethodnom periodu razmatrala žalbu i donijela odluku kako je sve bilo regularno, pa Travnik shodno tome ostaje i daje premijerligaš te se neće voditi kao klub "X", što je bio slučaj na žrijebanju.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Prethodnu sezonu Travnik je okončao na 10. poziciji sa 32 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi