Juniori Travnika pred svojim navijačima žele do Premijer lige

Završnica na travničkoj Piroti

Juniori Travnika pred svojim navijačima žele do Premijer lige

S. Mlaćo

Završnica juniorskog prvenstva za plasman u juniorsku Premijer ligu Bosne i Hercegovine će se održati u Travniku.

U ponedjeljak će snage odmjeriti Travnik i OFK Gradina u 16:00 sati, te Slavija i Rudar Prijedor u 18:00 sati.

Pobjednici ovih duela će osigurati plasman u Premijer ligu, ali i odigrati finalni meč dan kasnije.

Trener juniora NK Travnik Senad Bajrić očekuje pobjedu nad timom iz Srebrenika.

“Biće ovo jako teška utakmica za nas. Prethodno smo u Cazinu odigrali jako dobro taktičku utakmicu i smatram da u ponedjeljak moramo biti još bolji kako bi osigurali Premijer ligu. Igramo na domaćem terenu što je sigurno naša prednost", izjavio je Bajrić.

Treba dodati i da je jutros u kabinetu načelnika Općine Travnik održan radni sastanak vezan za organizaciju završnice prvenstva Omladinske lige BiH za juniore i formiran Organizacioni odbor ovog velikog sportskog događaja.

U Organizacionom odboru našli su se članovi Uprave i Skupštine kluba, predstavnici klupske Akademije, predstavnici Općine Travnik, javnih ustanova, drugih institucija i udruženja, privatnih subjekata, sponzori, donatori, predstavnici roditelja igrača i drugi koji su iskazali zainteresiranost za podršku organizaciji završnice prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"NK Travnik i Akademija NK Travnik, posebnu zahvalnost duguju NS FBiH koji je odlučio dodijeliti domaćinstvo ovogodišnje završnice ovom klubu i općini", istakli su iz NK Travnik.

Također, ovim putem NK Travnik, Akademija NK Travnik i Organizacioni odbor pozvali su sve prijatelje, simpatizere i navijače da dođu na Pirotu i podrže juniorsku selekciju na putu ka Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi