NK Travnik i Pirota spremni za završnicu

Doigravanje za juniorsku Premijer ligu

NK Travnik i Pirota spremni za završnicu

S. Mlaćo

Juniori NK Travnik izborili su plasman u završnicu doigravanja za juniorsku Premijer ligu BiH, a tamo će se još naći OFK Gradina, Slavija i Rudar Prijedor.

Odluka u tome gdje će biti održana završnica poslije kojeg će biti poznata dva putnika za Premijer juniorsku ligu biće donesena u narednim danima, a završnica se igra 25.05. i 26.05.

Želju za organizovanjem završnicu iskazala je OFK Gradina ali i NK Travnik. U vezirskom gradu vjeruju da upravo oni zaslužuju završnicu istakavši da stadiona Pirota ispunjava sve potrebne uslove, kao i sam grad Travnik.

"Spremni smo za organizaciju završnice doigravanja za juniorsku Premijer ligu. Obezbijedili smo hotelski smještaj i sve što je potrebno za samu organizaciju ovog događaja. NK Travnik to zasžuuje kao i sam grad koji je spreman ugostiti sve ekipe koje su plasirale na završnicu. Ovim putem čestitam treneru našeg juniorskog tima Senadu Bajriću, predstavniku kluba Faruku Lazimoviću, sekretaru Mirzi Hodžiću, koordinatoru Dženi Kosu, rukovodiocu omladinskog pogona Adnanu Beganoviću, te članu Uprave Edi Teskeredžiću koji je ispred Uprave kluba bio zadužen za Omladinski pogon. Ovim putem moram istaći i roditelje Isića, Čatića i Omerinovića koji su uvijek bili uz naše sjajne momke. Ujedno se zahvaljujemo FK Krajina na gostoprimstvu", kazali su za SportSport.ba iz NK Travnik.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Stadion Pirota već ranije bio je središte najjačih premijerligaških utakmica, velikih derbija koji s privlačili veliku pažnju navijača, a svoje nastupile ubilježile su i pojedine mlade selekcije naše zemlje. Sa novim uređenjima poprimio je još ljepšu sliku, pa neće biti iznenađenje ukoliko NS FBiH odluči da se završnica igra upravo na ovom stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi