Nagrada za trenera godine je sve zbunila

Klopp najbolji trener 2020. godine

Nagrada za trenera godine je sve zbunila

Edmir Škorić

Najboljim trenerom u 2020. godini proglašen je Jurgen Klopp.

Klopp je s Liverpoolom bio prvak Engleske u 2020. godini i ta titula mu je na kraju očigledno bila dovoljna da dobije nagradu za trenera godine.

Njegovi protivnici u velikom finalu bili su Leedsov Marcelo Bielsa i Bayernov Hans Flick, ali mnogima nije jasno kako je Klopp dobio ovo priznanje pored trenera koji je s Bayernom osvojio apsolutno sve.

Nema sumnje da će narednih dana biti rasprave oko toga da li je Klopp zaslužio da bude ispred Flicka. Kako god, treneru Redsa pripala je velika čast.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Uranija
Ide Lewandovskom nagrada pa su vjerovatno malo ‘podijelili’... ali realno svi iz Bayerna su zaslužili sve nagrade, od trenera, igrača pa do vozača autobusa... bili su ubjedljivo najbolji...
9 0
Rajvosa2021
Ovo je bas iznenadjenje , mislio sam da ce biti Hansi - napravio je od Bayerna koji gazi sve redom
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi