4

Komentari (4)

DOKTOR_GAZ_
Da se RAZUMIJEMO..ISTINU JE REKAO KLOPP..Logicno da ce ga prodati timu kojem u zadnjih 10 sezona bjezi cca 25 bodova za sezonu..Ali ne mozes ti to objasniti ZADOJENIM navinacima AR567ALA..prava euforija je na FORUMU, vec pricaju o TITULI..realnost je DRUGACIJA, to je tim koji ce zavrsiti od 5 mjesta, PA DOLE..Radili smo istrazivanja na institutu, sve ukazuje da ce tako biti..UOSTALOM, je li Vas DOKTOR IKADA slagao?
King_Kenny
...hahahahahaha,sto im ga cika Klopp spusti...Arsenal je smijesan klub,100 i kusur godina star klub,a nemaju europski trofej...tuga...
AmellemA
Ka'e, mi smo put sredine. Drečim.
Klicko
Volio bi da ih arsenal ubije nego 94 marke,odvratan klub i divlji navijači
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.