"Sada sam uvjeren da je Bog navijač Manchester Cityja"

Zanimljiva izjava Jurgena Kloppa

"Sada sam uvjeren da je Bog navijač Manchester Cityja"

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp dao je zanimljivu izjavu.

Liverpool je protiv Evertona jučer na Anfieldu izgubio s 2:0 i definitivno se oprostio od trke za titulu. Redsi su u ozbiljnoj krizi i to je četvrti vezani poraz na Anfieldu, a to im se nije dogodilo od 1923. godine.

"Ne mogu stvarno objasniti", rekao je Klopp u intervjuu nakon utakmice, a prenosi The Liverpool Offside . "Mislim da nam dominacija u mečevima postaje poznata priča, ali protivnik i dalje postiže gol."

"Dobro smo kontrolirali kvalitetu protivnika, ali jedinu grešku koju napravimo oni kazne. Oni su mogli napraviti 10 pogrešaka, ali mi to ne kaznimo", dodao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jednostavno ne možete igrati nogomet po ovom jakom vjetru", nastavio je Nijemac pokušavajući objasniti. "Sad sam uvjeren da je Bog navijač Manchester Cityja i da će učiniti sve da nas zaustavi. Ne možete pobijediti protiv Boga".

Liverpool će se sada u potpunosti okrenuti Ligi prvaka, gdje ima 2:0 iz prve "gostujuće" utakmice osmine finala protiv Leipziga.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vedin
On sve više liči na José Mourinha, svi krivi samo on nije. Sad mu je i Bog kriv.
3 0
Mele
Na nebu je Bog, na zemlji je Pep...sa ekipom koja hara svakako. Bez velike muke melju sve redom.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi