Jurgen Klopp 'izmalerisao' Građane, sjećate se šta je jučer rekao o njima?

Promašio sa prognozom

Jurgen Klopp 'izmalerisao' Građane, sjećate se šta je jučer rekao o njima?

Za titulu u Premier ligi se ove sezone bore Liverpool i Manchester City, a u toj utrci trenutno vode Redsi koji imaju četiri boda više od najvećeg rivala za trofej.

Liverpool će večeras igrati svoj meč 24. kola i to protiv Leicestera na Anfieldu, gdje će u slučaju pobjede doći do veoma komotnih sedam bodova prednosti u odnosu na ekipu iz Manchestera.

City se sinoć 'okliznuo' na gostovanju kod Newcastlea od kojeg je izgubio sa 2:1, a time je i srušena prognoza Jurgena Kloppa.

Menadžer Liverpoola je jučer tokom dana izjavio da se ne brine za Manchester City i da očekuje da Građani pobijede sve utakmice do kraja sezone.

"Rekao sam već nekoliko puta da očekujem da City pobijedi u svim mečevima do kraja. Takvo razmišljanje je logično, pa tako očekujem i da savladjau Newcastle. Gledat ću tu utakmicu jer i mi igramo s njima, ali neću sjediti ispred TV-a i čekati da City postigne gol. Zaista vjerujem da sami trebate odraditi svoj dio posla ako želite ostvariti nešto", rekao je Klopp, koji je potom poručio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Očekujem da prije utakmice sa Leicesterom imamo bod više od Cityja".

Klopp nije stigao ni završiti misao kako treba, a City je već upisao poraz koji bi mogao biti izuzetno koban, pa Redsi večeras imaju šansu otići na +7.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Liverpool je sampion, ako se ne dese neke teze povrede glavnih u napadu. zasluzili su ,samo jos 2 vazne utakmice sa ovima iz vrha tabele, uzmu li bar bod tu, uzece i titulu sigurno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi