Anel Ahmedhodžić odbio nositi kapitensku traku u duginim bojama!

Prvi put bio kapiten svog kluba

Anel Ahmedhodžić odbio nositi kapitensku traku u duginim bojama!

Esmer Oštraković

Ekipa Sheffield Uniteda sinoć je na svom terenu sa 2:0 poražena od Liverpoola, a jedan od najlošijih igrača u domaćoj ekipi, barem prema engleskim medijima, bio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić.

Imao je Ahmedhodžić čast da upravo sinoć protiv Liverpoola bude kapiten po prvi put u ovom klubu, ali utakmicu će pamtiti po porazu.

Virgil van Dijk je doveo u vodstvo Liverpool u 37. minuti, a dosta kontroverzi veže se za ovaj pogodak.

Naime, štoper Liverpoola je udario Ahmedhodžića prije nego što je postigao gol, ali to sudijama nije bilo dovoljno za prekršaj.

Oglasi

Pobjedu domaće ekipe ovjerio je Szoboszlai golom u 94. minuti, ali praktično je sve već bilo riješeno jer su gosti izgledali dosta bolje na terenu.

Anel Ahmedhodžić bio kapiten, ali odbio da nosi kapitensku traku u duginim bojama

Mnogima je pažnju privuklo to što je reprezentativac Bosne i Hercegovine odbio da nosi kapitensku traku u duginim bojama.

Naime, u izostanu prvog kapitena ekipe Johna Egana, čast da protiv Liverpoola bude kapiten dobio je upravo Ahmedhodžić.

On je, za razliku od svog kolege iz Liverpoola, odbio da nosi kapitensku traku u duginim bojama, a to je izazvalo različite reakcije u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dok jedni smtraju da ima pravo izbora, drugi ipak misle da je pogriješio i da te stvari ne treba da bira on nego klub.

Kako prenose mediji iz engleske, razlog zbog kojeg je odbio da nosi kapitensku traku u duginim bojama jest taj što je musliman.

Top Komentari

antiTrojkas
OVAJ CIONISTICKO TROJKASKI PORTALCIC opet pljuje po NASIMA, a u zvjezde dizu Hrvatsku,svaki dan clanak o Modricu( koji vise ne mozes ni da komentarises!!!) ili antitalentu Gvardioli. Trojka je najvece ZLO koje je zadesilo Bosnjake i BiH! Bog ih prokleo. Ovi sa SS BA su im simpatizeri.
1 4
CeZenicaLik
Bravo mali.Ne daj obraz nizsta.Nedaj da *****i i lezbejku budu isti kao normalni ljudi
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti