Klopp prekinuo pressicu i svima pokazao mobitel: Svi u sali su ostali u čudu kad im je rekao istinu

Šaljiva reakcija njemačkog trenera

Klopp prekinuo pressicu i svima pokazao mobitel: Svi u sali su ostali u čudu kad im je rekao istinu

A. Čaušević

Odlazeći trener Liverpoool Jurgen Klopp ostao je iznenađe kada je njegovu konferenciju za novinare prekinuo telefonski poziv za kojeg je kazao da je vrlo važan. Zanimljivo da je svim novinarima pokazao mobitel.

Menadžer Liverpoola slušao je pitanje o borbi svoje ekipe za naslov prvaka u Premiershipu s rivalom Manchester Cityjem kada ga je dolazni poziv zbunio.

Novinar je ostavio svoj telefon pokraj Kloppa kako bi snimio njegove komentare uoči veoma važnog gostovanja Arsenalu za vikend.

"Zubar zove, to bi moglo biti važno'', rekao je Klopp držeći telefon i pokazujući vlastite biserno bijele zube.

Nije izostala i reakcija novinara kojem je očigledno bilo nezgodno zbog situacije. On se odmah izvinio: "Oprostite, to je jako važno''.

"Zubar? Mogu zamisliti" odgovorio je Klopp koji ima odlično iskustvo sa zubarima otkako prevodi Liverpool.

Oglasi

Njemački trener je prošlog petak najavio da će na kraju sezone napustiti Liverpool nakon devet uspješnih sezona na klupi Redsa.

Trofejni stručnjak je rekao da je na izmaku energije i da više ne može raditi posao iznova i iznova kako mu se približavala decenija na čelu slavnog engleskog kluba.

Poslije Kloppove najave odlaska Liverpool je pobijedio Norwich City 5:2 i stigao do petog kola FA Cupa i porazio Chelsea 4:1 u prvenstvu te ostao na čelu Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, i sam Klopp je prije nekoliko godina išao kod zubara kako bi sredio zube koji su danas blistavi bijeli.

Kako sada stvari stoje Nijemac će nakon što napusti Anfield Road odmoriti najmanje jednu sezonu poslije čega će se okrenuti novim izazovima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Oglasi