10

Komentari (10)

COVID19
atomskimrav
Povratak u Dortmund mi izgleda najrealnija opcija.
Mel_Glupson
Pa i ja bi otiso da me je čelo razvalio.. u 8 Sezona 3 trofeja osvojio hehehe dobar trener al samo dobar
To znači neće luzerpool opet 30 godina bez titule
enko
Ako je barcelona pametna evo rjesenja
BosanskaSvedska
Ode u zidovsku reprezentaciju!
limvotemirvah
Veci sok nego kad je Velez zavrsio ispred Sarajeva ili Zeljkan prosao Minsk.
Drakula
E dosta te vise prijatelju nisi zanimljiv vise bgm. Haj zeljkana sto ebes i treba ih udarat i na ulici i vadit im zube i lomti kosti. Ali vidi se da ne ides po utakmicama pogotovo ne po gostovanjima Velez je nas bratski klub sa njima imamo najbolje odnose u ligi i nije lijepo govoriti o Velezu jer uvijek imaju bujruma kod nas u Sarajevo da se druzimo!
limvotemirvah
@Drakula apsolutno, 100% se slazem. Meni je Velez drugi najdrazi klub u BiH. Samo me malo nerviraju pojedini Mostarci sto nesto glume i prave se da su veci klub od nas, a bukvalno im saljemo igrace na kaljenje.
user1613662710
Najveci ce sok bit kad Sarajevo prodje nekoga u prvom pretkolu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.