Jurgen Klopp o "svađi" sa Kovačem: Samo je želio da mi se izvini!
Niko nije očekivao da će meč na Anfieldu završiti bez golova. U revanšu će sasvim sigurno sve da gori, a vidjećemo ko će ostvariti plasman u četvrtfinale Lige prvaka (Foto: Screenshot)

Menadžer Redsa otkrio

Jurgen Klopp o "svađi" sa Kovačem: Samo je želio da mi se izvini!

Midhat Šljivak

Jurgen Klopp i Niko Kovač imali su sinoć žestoku raspravu po završetku utakmice izmađu Liverpoola i Bayerna (0:0).

Njemački stručnjak je nakon remija evropskih velikana bio izuzetno ljut na Kovača. Nakon što su se rukovali, Klopp je hrvatskom treneru nešto dobacio, ali ni ovaj nije ostao dužan.

Razmijenili su ovi stručnjaci nekoliko "teških" riječi, ali je sve okončano novim rukovanjem. Objasnio je menadžer Redsa Jurgen Klopp šta se tačno dešavalo.

Engleske novinare je zanimalo je li razlog svađe zadržavanje vremena od strane igrača Bayerna u samom finišu meča.

"Ne, ne, ne. Htio sam se odmah rukovati sa njim, a on je otišao među svoje igrače. Izgledalo je kao da će se rukovati sa svim igračima svog tima", istakao je Klopp, te je dodao:

"Kada je konačno završio, rekao sam mu: Ja čekam... On se potom izvinio, ja sam odgovorio da nema problema. Onda se on ponovo htio izviniti. To je apsolutno sve što se dešavalo", otkrio je Jurgen Klopp.

Sinoćnji meč je donio nekoliko dobrih šansi sa obje strane. Međutim, mreže su miraovale, pa će oba tima u Minhenu krenuti od nule.

Bayern je jedan od rijetkih timova koji je ove sezone uspio zaustaviti redse da ne postignu pogodak, posebno na domaćem terenu i sigurno je da nas u revanšu čeka mnogo uzbuđenja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Novi duel Kloppa i Kovača na rasporedu je za tri sedmice. Tada će Bayern na svojoj Allianz Areni ugostiti Liverpool, kojem pored pobjede odgovara i svaki neriješen rezultat sa postignuutim golom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi