Klopp izgubio živce i počeo psovati kada je čuo šta navijači pjevaju, sve se čulo u prenosu

Nisu naučili lekciju od prošlog puta

Klopp izgubio živce i počeo psovati kada je čuo šta navijači pjevaju, sve se čulo u prenosu

E. Čaušević

Liverpool je jučer pred svojim navijačima nakon preokreta pobijedio Bournemouth sa 3:1 u meču drugog kola Premiershipa, a u centru pažnje našao se Jurgen Klopp koji je pred kraj meča burno reagovao kada je čuo šta pjevaju navijači Redsa.

Utakmica je veoma loše počela za Liverpool jer je Bournemouth već u trećoj minuti uspio da šokira domaći tim i povede sa 1:0, a mreži Alissona zatresao je Semenyo.

Međutim, Liverpool je uspio nekako da dođe do preokreta do kraja prvog dijela. Prvo je Luis Diaz pogodio za 1:1 u 28. minuti, dok je osam minuta kasnije Mohamed Salah doveo svoj tim u prednost.

Sve je gotovo bilo u 62. minuti kada je Diogo Jota postavio konačnih 3:1 iako je samo nekoliko minuta prije toga Mac Allister dobio direktan crveni karton. No, pored igrača manje Liverpool je uspio da dođe do tri boda.

Međutim, u centru pažnje našao se Jurgen Klopp zbog svoje reakcije iz finiša utakmice kada je burno reagovao zbog pjesme koju su pjevali navijači Liverpoola.

Oglasi

U 75. minuti navijači su počeli da pjevaju pjesmu posvećenu Kloppu, no njemački stručnjak je izgubio živce kada je to čuo, a njegovu reakciju uhvatio je mikrofon koji se nalazi u blizini klupe Liverpoola.

"Možete li prestati pjevati to sr*nje, možete li?", vikao je Klopp, a to možete pogledati OVDJE.

Očito je da navijači Liverpoola nisu naučili lekciju od prošlog puta kada su prije tri mjeseca uradili istu stvar na meču protiv Tottenhama.

Tada je Liverpool vodio sa 3:0, a oni su pjevali pjesmu posvećenu Kloppu što mu je i tada zasmetalo. Na kraju je Tottenham poravnao na 3:3 i Liverpool je jedva došao nekako do pobjede od 4:3, a Klopp je navijačima poslao jasnu poruku.

""Rezultat 3:0 baš i nije za neku senzacionalnu atmosferu. Svi su pogrešno reagovali tada i pogrešno protumačili tu situaciju, svi. Tu moju pjesmu nemojte pjevati ili ako želite da ju pjevate onda to radite nakon utakmice", počeo je Klopp i nastavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vodili smo 3:0, a onda sam čuo kako pjevaju moju pjesmu. Prvo što sam pomislio jeste da ništa nije gotovo i da se ima još mnogo igrati. Kasnije se i pokazalo da nikada ne trebate slaviti dok meč nije gotov. Eto, ako želite već tu pjesmu pjevati onda je bolje da to ostavite za kasnije i pjevate ju nakon meča".

Zbog toga je Klopp tako burno reagovao na jučerašnjoj utakmici iako je Liverpool vodio sa 3:1 jer nije želio da ta pjesma opet urekne njegov tim. Ljut je što su navijači očito ignorisali ono što im je rekao u maju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi