Samo jedna Salahova rečenica zaludila je navijače Liverpoola

Samo jedna Salahova rečenica zaludila je navijače Liverpoola

E. Škorić

Liveprool je u nedjelju ostao bez titule u engleskoj Premier ligi.

U posljednjem kolu odvijala se prava drama. Manchester City je igrao na Etihadu protiv Aston Ville i morao je da pobijedi za naslov, dok je Liverpool ugostio Wolverhampton i naravno morao također da pobijedi, ali se ipak nadao kiksu Građana.

U jednom trenutku City je gubio 2:0 od Ville, izgledalo je da bi na kraju titula mogla da dođe na Anfield, ali City je napravio veliki preokret i na kraju postao prvak.

Redsi ostaju na osvojenom FA kupu i Liga kupu, ali naravno još imaju priliku da sezonu učine savršenom, a takva će biti ako u subotu u Parizu pobijede Real Madrid i osvoje Ligu prvaka.

Mohamed Salah, prvi strijelac i najbolji igrač Liverpoola, kratkom je objavom na Twitteru oduševio navijače kultnog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo još gotovi", napisao je Salah, a on i saigrači su nas mnogo puta do sada uvjerili da ih nikada ne treba otpisivati i da ih porazi samo čine jačima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Još 17 minuta, pa će biti gotov haha
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi