Jusuf Gazibegović ne dolazi na okupljanje Zmajeva u Sarajevu

Zaražen koronavirusom

Jusuf Gazibegović ne dolazi na okupljanje Zmajeva u Sarajevu

Endin Čaušević

Bh. reprezentacija okupit će se danas u Sarajevu pred mečeve protiv Finske i Ukrajine.

Zmajeve očekuju dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama, te se nadamo da će naš tim na kraju uspjeti da ostvari zacrtani cilj, a to je plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo.

Bh. selekcija igra u subotu od 15 sati u Zenici protiv Finske, a samo tri dana kasnije na istom terenu dočekujemo Ukrajinu.

Naša selekcija danas se okuplja na Ilidži, a Ivaylo Petev se već našao u problemima. Naime, svoj dolazak otkazao je Jusuf Gazibegović jer je pozitivan na koronavirus.

Sturm iz Graza je potvrdio da je Gazibegović u samoizolaciji zbog koronavirusa, a pozitivno je još nekoliko igrača ovog austrijskog kluba zbog čega je odgođena utakmica protiv Altacha.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zbog toga ovaj desni bek neće moći da se odazove Petevu za mečeve protiv Finske i Ukrajine i bit će zanimljivo vidjeti da li će naš selektor poslati naknadni poziv.

No, puno veća briga je sada oko Edina Džeke koji je sinoć zbog povrede napustio teren na meču Milana i Intera, a sada se čekaju rezultati pregleda nakon kojih će se znati da li će bh. napadač igrati protiv Finske.

Top Komentari

GuiliDamou
Ljudi ne lupajte gluposti, Gazibegović je bio na proslom okupljanju koji vam je k? Kako mozete pisati nesto sto niste provjerili ili ne znate? Kako vas Boga nije strah?
3 0
Eminbos
Da nije premino,nedaj boze,ima covid 4 mjeseca
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi