Detalj s čarapa reprezentativca BiH oduševio naciju, a navijače kluba poruka koju je poslao
Foto: Instagram

Gazibegović objavio zanimljivu priču

Detalj s čarapa reprezentativca BiH oduševio naciju, a navijače kluba poruka koju je poslao

E. Ganibegović

Dio je sezone u kojem su u jeku pretkola evropskih takmičenja.

Među onima koji se bore za ulazak u Ligu prvaka je i austrijski Sturm za koji nastupa reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Gazibegović.

Tim iz Graza je u prvoj utakmici trećeg pretkola poražen od kijevskog Dynama s 1:0, a sutra ih očekuje revanš na domaćem terenu.

Ukoliko osiguraju prolazak dalje, u play-offu će igrati dvomeč s Benficom koja je u prvom meču s 4:1 razbila danski Midtjylland i bit će pravo čudo ako ne prođe dalje.

Gazibegović, koji je odigrao svih 90 minuta u prvoj utakmici protiv Dynama, dan uoči revanš utakmice objavio je zanimljivu priču na Instagramu.

Na fotografiji se vidi detalj s motivom zastave Bosne i Hercegovine na njegovim čarapama uz njegove inicijale, što je sigurno oduševilo sve navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Također, napisao je "spreman" aludirajući na sutrašnji važan meč koji njega i njegovu ekipu očekuje u Ligi prvaka.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sutrašnja utakmica na Merkur-Areni u Grazu počinje od 20:30, a našeg Gazibegovića svakako očekujemo u startnih 11 austrijskog tima.

Na teren će sutra i Luka Menalo i Amer Gojak s Dinamom protiv Ludogoretsa (2:1 u prvoj utakmici), Adnan Kovačević, Eldar Ćivić, Muhamed Bešić i Stjepan Lončar dočekuju Qarabag (1:1), dok Luka Juričić i Pyunik igraju revijalnu utakmicu protiv Crvene zvezde s obzirom na to da su u Beogradu doživjeli debakl, bilo je 5:0, i takmičenje će nastaviti u play-offu Evropske lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi