Ko će ako neće Bosanac: Gazibegović pustio folk pjesmu u svlačionici i napravio pravu feštu

Zadužen za odličnu atmosferu u ekipi

Ko će ako neće Bosanac: Gazibegović pustio folk pjesmu u svlačionici i napravio pravu feštu

Endin Čaušević

Da su fudbaleri s ovih prostora skoro uvijek zaduženi za dobru atmosferu u svojim klubovima pokazuje i video kojeg je nedavno Sturm objavio na društvenim mrežama, a u centru pažnje našao se bh. reprezentativac Jusuf Gazibegović koji je očito zadužen za muziku u svlačionici austrijskog kluba.

Gazibegović je i ove sezone standardan u dresu Sturma gdje pruža jako dobre partije u domaćem prvenstvu, ali i grupnoj fazi Evropske lige gdje će se austrijski klub do posljednjeg kola boriti za plasman u nokaut fazu.

U prethodnom kolu evropske lige Sturm je igrao u gostima protiv Lazija i uspio je na Olimpicu da osvoji bod što je sigurno odličan rezultat za ovaj klub iz Graza.

Nevjerovatno je da nakon četiri kola sve ekipe u ovoj grupi imaju po pet bodova i u preostala dva kola nas očekuje prava ludnica. Pored Sturma i Lazija u grupi se nalaze još Feyenoord i Midtjylland.

Sigurno je da će Gazibegović biti u prvom planu trenera za ove mečeve, a pored dobrih igara na terenu čini se da je bh. reprezentativac zadužen i za atmosferu u svlačionici što je pokazao video kojeg je Sturm objavio.

Naime, Gazibegović nije igrao u Rimu protiv Lazija prije dvije sedmice zbog crvenog kartona, ali je svejedno odlučio da otputuje s ekipom za Italiju kako bi im pružio podršku s tribina.

Oglasi

Nakon što je Sturm uspio da ostvari dobar rezultat i osvoji bod igrač ovog kluba su to znali kako da proslave u svlačionici.

Glavni što se tiče muzike očito je bio Gazibegović, a naravno nije moglo bez muzike s naših prostora iako većina fudbalera Sturma uopšte ne razumiju riječi pjesama, ali i pored toga se odlično zabavljaju.

Sturm je nakon meča protiv Lazija objavio video kako Gazibegović zagrijava atmosferu u svlačionici sa svojim saigračima, a odlučio je da to uradi uz pjesmu Alena Islamovića i Indire Radić "Lopov".

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

U tome su mu pomogli i ostali igrači s ovih prostora, a to su Oroz, Borković, Ljubić, Horvat i Stanković koji su u glas pjevali s Gazibegovićem ovu pjesmu.

Bh. reprezentativac je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Sturma odigrao ukupno 19 utakmica u svim takmičenjima. Ovaj 22-godišnjak sa Sturmom ima ugovor do kraja sezone i bit će zanimljivo vidjeti da li će ostati u Grazu ili će napraviti iskorak u karijeri izborom novog kluba.

Top Komentari

rauber_bh
Samo nek je dzigere
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi