"Pokazali smo karakter, ali uvijek može bolje"
FOTO: EPA

Komentar naših reprezentativaca nakon meča protiv Finske

"Pokazali smo karakter, ali uvijek može bolje"

Haris Zilić

Nakon remija protiv Finske rezultatom 1:1 u prvoj utakmici nove sezone Lige nacija komentar su dali i naši reprezentativci.

"Smatram da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Uspjeli smo da im napravimo dobar presing i bili smo opasni, ali smo i griješili u nekim situacijama. I ja sam pogriješio kod penala, ali nastavili smo da se borimo, imali kontrolu kontrolu igre i na kraju zasluženo izjednačili2, rekao je Sanjin Prcić koji je bio starter u ovoj utakmmici.

Hadžikadunić je istakao da je ekipa pokazala karakter.

2Dobro smo otvorili utakmicu, ali su i oni kasnije imali dobre periode igre. Nesrećno smo primili gol na kraju prvog poluvremena. Međutim, nismo se predali, igrali smo do kraja i bili smo bolja ekipa do kraja utakmice. Pokazali smo karakter. Svi smo željeli pobjedu, ali na kraju i ovo nije loš rezultat."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na kraju je komentar dao i naš desni bek mladi Jusuf Gazibegović koji je naglasio d auvijek može bolje.

"Prva službena utakmica za mene i zbog tog sam sretan. Teška je bila utakmica. Imali smo i mi i oni dobre faze. Ipak, smatram da možemo bolje. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama pokazati više. Što se moje igre tiče, u drugom poluvremenu me malo uhvatila i nervoza. Ja takođe mogu bolje od ovog. Na kraju možemo biti zadovoljni jer smo izjednačili rezultat."

Top Komentari

struja
Koji karakter `?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi