Jutros odrađen posljednji test: Procurili sastavi za utakmicu Juventus - Barcelona

Utakmica počinje u 20:45

Jutros odrađen posljednji test: Procurili sastavi za utakmicu Juventus - Barcelona

Admin Čaušević

Derbi drugog kola Lige prvaka na Allianz stadiumu će od 21 sat igrati Juventus i Barcelona. 

Dva tima su jutros obavili posljednje provjere u hotelima u kojim su smješteni, a prema najavama iz Španije i Italije Miralem Pjanić neće biti starter.

Mogući sastav Juventusa u formaciji (4-4-2) izgleda ovako: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Demiral, Danilo; Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Dybala, Morata.

Barcelona bi mogla igrati sisretmu 4-2-3-1 sa petoricom izuzetno ofanzivno orijentisanih igrača Neto; Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba; Busquets, De Jong; Trincao, Pedri, Ansu Fati; Messi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, najbolje kvote za utakmicu Juventus - Barcelona nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
I Jopet nema Pjanića?? E moj Miraleme jesi li se zeznuo ili nisi? Vrijeme će pokazati svoje možda kada taj žutokljinac ode / otjeraju ga sa klupe. Nadam se tekmi Barce da ću je gledati a da ti budeš među prvih 11. p.s. možda nisam objektivan ali si mi bolji od Busqetsa za dvije klase.... a vjerovatno i što si NAŠ
5 2
Tz_Niko75
Heh. Nije ni njemu jasno sta je uradio? Gledam ga od pocetka i mogu ti reci da ce tesko izboriti Start u Barci. Ili nije pronasao svoju poziciju ili nema autoriteta kod trenera. Uglavnom, nije svoj Talenat jos pokazao sem malo u Lyonu. Steta, a volio bi ga gledat u Barci jer i tako navijam za Njih.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti