7

Komentari (7)

Tz_Niko75
Heh. Nije ni njemu jasno sta je uradio? Gledam ga od pocetka i mogu ti reci da ce tesko izboriti Start u Barci. Ili nije pronasao svoju poziciju ili nema autoriteta kod trenera. Uglavnom, nije svoj Talenat jos pokazao sem malo u Lyonu. Steta, a volio bi ga gledat u Barci jer i tako navijam za Njih.
Tz_Niko75
I bolji je od Busquetsa
Hakkinen
@Tz_Niko75 iskren da ti budem ne navijam ja za Barcu ali bi volio da vidim našeg Bosanca među njih prvih 11 i da onda sa merakom gledam tekmu.
A teško će start izboriti radi ovog žutog *ovneta ali kao što sam napisao nadam se da će nogu dobiti što prije.
Evo otišao predsjednik kluba sada je red na prokletog žutog holanđanina. Hmmmmm holanđani
Mele
Predsjednik je podnio ostavku, sad ce na red i zuti ovaj doci. Njegov stil i znanje, jednio je u Souhamtonu bilo koliko toliko dobro, Ostalo je sve zabrljao.Xavi ce doci, ili sad na zimu ili iduce ljeto.
Hakkinen
I Jopet nema Pjanića?? E moj Miraleme jesi li se zeznuo ili nisi? Vrijeme će pokazati svoje možda kada taj žutokljinac ode / otjeraju ga sa klupe. Nadam se tekmi Barce da ću je gledati a da ti budeš među prvih 11. p.s. možda nisam objektivan ali si mi bolji od Busqetsa za dvije klase.... a vjerovatno i što si NAŠ
Maestro
Šteta za Pjanića što večeras ne igra i ako mislim da bi bio jako morivisan da je u startnim postavi ali ne može se izboriti sa uvezanim sistemom u kojem nije kvalitet na prvom mjestu nego veze u klubu zbog toga i padaju sve niže
Hakkinen
@Maestro zapamti šta ti kažem nije što je NAŠ ali bolji je od Busqetsa za klasu i dok je ovog žutokljunca na klupi Barce teško da će biti među prvih 11.
Treba ublehu De Jonga i ovog španca 5-cu ispoštovati. A bilo bi super gledati ga protiv Juvea od početka i ako ne navijam za Barcu isto kao što ne navijam za Romu ali zbog naših igrača pratim te klubove.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.