Juve bez Chiellinija i De Sciglija u derbiju protiv Intera

Stara dama oslabljena

Juve bez Chiellinija i De Sciglija u derbiju protiv Intera

Edmir Škorić

Juventus je objavio popis igrača koje trener Massimiliano Allegri vodi u Milano, ali nedostaje dvojac iz odbrane.

Juve neće biti potpuno spreman za duel sa Interom, pošto će Staroj dami nedostajati Giorgio Chiellini i Mattia De Sciglio.

Chiellini se povrijedio u derbiju protiv Napolija i za njega je sezona gotova, a De Sciglio još od četvrtfinala Lige prvaka i mečeva protiv Reala nije igrao.

Allegri će protiv Intera računati na sljedeće igrače: Buffon, Szczesny, Pinsoglio, Benatia, Alex Sandro, Barzagli, Howedes, Rugani, Lichtsteiner, Pjanić, Khedira, Marchisio, Matuidi, Asamoah, Bentancur, Cuadrado, Higuaín, Dybala, Douglas Costa, Mandžukić, Bernardeschi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je prošlog vikenda izgubio od Napolija s 1:0 i u teškoj je poziciji, ima sada samo bod više od Napolitanaca i teži raspored.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti