Juve dogovorio još dva transfera

Pojačanja za Staru damu

Juve dogovorio još dva transfera

Edmir Škorić

Juventus planira da dovede Meriha Demirala ovog ljeta.

Bianconeri su vrlo aktivni na tržištu ovog ljeta i već su dogovorili uslove sa Sassuolom za turskog reprezentativnog defanzivca Demirala, koji je odigrao sjajan meč nedavno u pobjedi nad Francuskom (2:0).

Juventus je navodno spreman da plati 15 miliona eura uz dodatne bonuse za igrača koji je prvobitno trebao da ide na posudbu, ali sada nakon dobre utakmice u dresu Turske, Stara dama želi da ga zadrži.

Osim Demirala, Juventus planira da kupi i Hameda Traorea iz Empolija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Radi se o 19-godišnjaku koji igra u veznom redu i na poziciji krila, a za Empoli je u 32 meča postigao dva gola uz dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi