Juve odbio Interov prijedlog o razmjeni igrača

Juve odbio Interov prijedlog o razmjeni igrača

Edmir Škorić

Inter je ponudio Ivana Perišića za Joaa Cancela, ali Juventus je odbio takav prijedlog iz Milana.

SportMediaset tvrdi da su Nerazzurri namjeravali dovesti portugalskog beka tako što su Juventusu nudili hrvatskog reprezentativca, ali u Torinu su ipak radije za to da Cancela prodaju.

Portugalski reprezentativac na meti je Manchester Cityja, koji je navodno ponudio 50 miliona eura i Juventus je spreman da prihvati ponudu prvaka Engleske.

Cancelo je prošlu sezone proveo na posudbi na San Siru, ali milanski klub je odlučio da ne iskoristiti svoje pravo na kupnju, a italijanski prvak ga je kupio iz Valencije za 40 miliona eura.

U međuvremenu, čini se da je Perišić dostupan ovog ljeta nakon što je u januaru predao zahtjev za transfer i on bi mogao da napusti Inter u narednim sedmicama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Beppe Marotta nada se da će pronaći kupca za 30-godišnjaka kojeg su ranije željeli Manchester United, Tottenham i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi