Stiže ponuda koja će biti pravi izazov za Lewandowskog?

Želi ga Juventus

Stiže ponuda koja će biti pravi izazov za Lewandowskog?

Endin Čaušević

Poljski napadač Robert Lewandowski iznenadio je njemačku javnost objavom da ovog ljeta želi napustiti Bayern.

Lewandowski je putem svog agenta poručio čelnicima bavarskog kluba da želi ovog ljeta napustiti klub jer je željan novih izazova u svojoj karijeri. Poljski napadač se povezuje s nekoliko engleskih klubova, ali interes za njega pokazao je i prvak Italije, Juventus.

Prema pisanju Corriere dello Sport, Juventus je spreman da pošalje ponudu za Lewandowskog jer se sve više govori o tome da će Gonzalo Higuain napustiti Staru damu ovog ljeta. Iz Juventusa još uvijek ne žele ništa da komentarišu na ovu temu i poručili su da će sačekati kraj Svjetskog prvenstva što se tiče transfer rola.

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije da Juve želi Maura Icardija, no u Interu ne žele ni da čuju za to. Navodno, Stara dama se nije mnogo zabrinula jer je radar odmah okrenut u pravcu nezadovoljnog Lewandowskog koji igra sjajno prethodnih sezona u Bayernu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lewa je u sezoni iza nas u dresu Bayerna odigrao 48 utakmica u svim takmičenjima i postigao je čak 41 gol. Ukoliko Juve pošalje zvaničnu ponudu sigurno da bi to za Poljaka mogao biti izazov koji traži.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti