Žestoka rasprava tokom meča Juventus - Genoa: "Začepi!"

Allegri ljut na Moratu

Žestoka rasprava tokom meča Juventus - Genoa: "Začepi!"

E. Škorić

Juventus je sinoć pobijedio Genou s 2:0. Isuviše lagano, pitanje je samo kako su gosti uspjeli da izbjegnu neki teži poraz.

Juventus je dominirao, imao dosta pokušaja, a Đenovljani pod vodstvom novog trenera Andrija Ševčenka nisu uspjeli ni da šutiraju ka golu Stare dame.

Tako je Juve najzad pobijedio i može da odahne nakon ne baš dobre sezone, mada je još uvijek puno nedovršenih stvari u klubu, a najviše posla ima trener Max Allegri, dok se članovi uprave suočavaju sa težkim optužbama za nelegalne radnje tokom transfera u posljednje dvije godine.

U Juventusu ne cvjetaju ruže kao proteklih sezona, pa je u 72. minuti Alvaro Morata, kojeg je zamijenio Moise Kean, ušao u žestoku raspravu s Allegrijem.

Njemu je Allegri sugerisao na žuti karton koji je dobio, Morata se branio: "Ali šta sam to napravio, šta sam mogao?".

Na kraju mu je Allegri poručio da začepi, a ovu scenu su s čuđenjem posmatrali sa klupe Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam ga htio zamijeniti, ali dobio je žuti karton i nastavio je s protestima. Žao mi je, igrao je dobro tehnički, iako nije uspio zabiti golove. Istina je da je su svi momci večeras bili dobri", rekao je Allegri nakon utakmice.

Cuadrado je iz kornera pogodio za 1:0, kasnije je Dybala ovjerio trijumf Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nervoza zavladala kod mafijasa,valja malo u nizi rang uskoro.
5 9
Fino alla Fine
King_Kenny šta uzimas?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi