19

Komentari (19)

irnes4
Sve dok se mentalitet ne promijeni ne vidim promjenu u igri ,njihova igra pocinje tek kada prime gol ,a u slucaju kada vode brane rezultat i stanu ,godinama ja mislim da je tako ,Allegri tipicni talijan koji igra na odbranu ,naravno i remont je potreban Voja ,perin ,bonuci ,kjelini ,artur ,bentakur ,rabiot i morata out ,a uz to da dodje neki svabo na klupu da igraci ginu do zadnje sekunde nesto kao klop ili tuhel ,a do tada vidim borbu samo za evropu
Marco_Materazzi
Stara dama, imal kome da je nije dala? Busi ku rw etinu raspalu!
Mele
Nije to vise onaj tim sto je harao ligom sa Alegrijem , sada se kolo okrenulo svakako.U januaru shopping, kupiti napadaca, Vlahovic, mozda bude bolje za njih.
Velez.Red
Ko uvede ovaj VAR **** ga otac. Juve ne moze viae nista nastelit. Hahaaha
vence
Ma nece Vlahovc ni jos 10 napadaca promijeniti stvari.. sve dok je sredina ovakva kakva je sada.
JuventinoBK
Dje si vwnce degenu alegrijev
Zulfikar
Ako Bog da samo da ispadnu pa da iduce sezone uzivamo u derbiju starih rivala Juve-Parma…
stranputica
Ronaldo je kriv!
user1607499935
Ronaldo raz****o klub i pobjegao. To sada radi i sa Unitedom. United bez njega prosle sezone bio drugi.
stranputica
King_Kenny
...sudija je zeznuo Juventus veceras,nije im svirao ona dva penala inace bi 100% pobijedili.
Velez.Red
JuventinoBK
Zasviram ti mami
King_Kenny
@JuventinoBK ...zasviras ti na mojoj koznoj fruli.
IvanKing
King Kenny ti i Juventus komentiraš kretenu
King_Kenny
@IvanKing ...j*bo ti kreten mrtvu familiju ustasku.
IvanKing
Ja ne znam dokle više tebe treba tolerirat na ovom portalu ja da sam urednik ovog portala ozbiljno bi se zapitao šta uopće radim, ti si davno trebao biti blokiran na ovom portalu.
King_Kenny
@IvanKing ...zato ti nisi urednik ovog portala i niko te nista ne pita...odj*bi mi sa komentara da ti ne bi j*bao sve po spisku.
IvanKing
Šta ćeš ti taki glup napravit, da mi te je samo nać, ti si isti kao onaj kreten Peđa Nikolić,troll samo opasan preko tipkovnice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti