Kakav dan za navijače Stare dame: Juventus ima nove  ''sedmicu'', ''devetku'' i ''desetku"

Udarne igle Bianconera

Kakav dan za navijače Stare dame: Juventus ima nove ''sedmicu'', ''devetku'' i ''desetku"

Admin Čaušević

Juventus u novu sezonu ulazi odlučan da vrati Scudetto iz Milana u Torino. 

Stara dama iza sebe ima sezonu bez trofeja, po prvi put nakon deset godina pa je odlučeno da se napravi zaokret.

Tako dres Bianconera između ostalih u novoj sezoni neće nositi Paulo Dybala, Alvaro Morata, Giorgio Chiellini te Federico Bernardeschi.

Uskoro će Juventus početi s pripremama, a već je poznato ko je zadužio najprivlačnije brojeve u svakom timu pa tako i u torinskom velikanu.

Tako će u novoj sezoni dres sa brojem 7 nositi Federico Chiesa, dok će devetka na leđima pripadati Dušanu Vlahoviću.

Broj 10 će pripasti Paulu Pogbi čiji je potpis za Juventus gotova stvar i samo je pitanje vremena kada će sve biti ozvanično.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi koji broj na leđima će nositi Angel Di Maria s kojim su pregovori u završnoj fazi te će i Argentinac besplatno doći u Torino baš kao i Pogba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi