Juventus dogovorio prvo pojačanje za novu sezonu

Kumbulla stiže u Torino

Juventus dogovorio prvo pojačanje za novu sezonu

E. Čaušević

Mladi albanski defanzivac Marash Kumbulla oduševio je javnost svojim igrama u dresu Verone.

Ovaj 20-godišnjak je u dosadašnjem dijelu Serije A odigrao 18 utakmica i postigao je jedan gol, te je oduševio sve svojim igrama. Kumbulla je skrenuo pažnju mnogih klubova iz cijele Evrope, ali čini se da se zna gdje će nastaviti karijeru.

La Stampa je jutros objavila da je Kumbulla sve dogovorio s Juventusom, te da će na kraju ove sezone pojačati Staru damu. Verona će zaraditi oko 32 miliona eura što je sigurno odličan posao za njih.

Albanac se u proteklom periodu povezivao s dosta timova među kojima su Manchester United, Lazio, Napoli, Inter, Chelsea i Arsenal, ali je na kraju odabrao Juve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kumbulla će sa Starom damom potpisati ugovor na pet godina, te će se Juventusu pridružiti na kraju ove sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Asam85
Koje bacanje novca braćo moja mila. A onda na posudbu u Cagliari.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi