Juventus donio odluku o Adrienu Rabiotu?

Nije oduševio, ali za sada ostaje

Juventus donio odluku o Adrienu Rabiotu?

Juventus je odlučio šta će učiniti sa svojim veznjakom Adrienom Rabiotom, piše Calciomercato.com.

Calciomercato.com ističe kao se 25-godišnji Francuz, koji je sa Juventusom pod ugovorom do 2023. godine, mučio sa prilagodom u svojoj prvoj sezoni u Italiji.

Na samom startu sezone Rabiot se nikako nije uspijevao izboriti za mjesto u prvom timu, da bi konačno postao starter u decembru. Ipak, trener Maurizio Sarri nije u potpunosti zadovoljan izdanjima Adriena Rabiota i želi pojačati vezni red za narednu sezonu.

Ipak, trenutno se Staroj dami ne isplati prodati Rabiota, piše već pomenuti italijanski portal. Vrijednost francuskog veznjaka je drastično pala u posljednje dvije godine, pa Juventus eventualnom prodajom ne bi uspio vratiti novac koji je već uložen u njega, prije svega kroz plate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da je Juventus odlučio da još neće prodavati Rabiota, ali će njegov status u klubu vremenom biti procjenjivan. Ipak, ne očekuje se da će u novoj sezoni imati značajnu ulogu u timu, a Stara dama već traga za novim pojačanjima na njegovoj poziciji.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi