Pjanić na Instagramu pokazao kako trenira, a Francesco Totti ponovo izdominirao s komentarom

Nasmijao mnoge

Pjanić na Instagramu pokazao kako trenira, a Francesco Totti ponovo izdominirao s komentarom

Endin Čaušević

Fudbaleri u Italiji od narednog mjeseca trebali bi početi sa zajedničkim treninzima, a nastavak sezone na Apeninima očekuje se kraje maja.

Prvenstvo u Italiji prekinuto je prije više od mjesec dana, a igrači se nalaze u kućnim izolacijama gdje treniraju po posebnom programu. Igrači koji su bili zaraženi koronavirusom u Italiji su se većinom oporavili, te se situacija popravlja iz dana u dan.

Vanredne mjere u Italiji ukidaju se 3. maja, a već narednog dana očekuje se da klubovi iz Serije A počnu s treninzima. No, do tada klub im je dao poseban program prema kojem treniraju kod svojih kuća.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić svakodnevno vrijedno trenira i jasno je da želi u što boljoj formi dočekati nastavak sezone. Pjanić se često oglasi na Instagramu i s navijačima podijeli neke dijelove svog treniga.

On je to uradio i danas, te je objavio video i nekoliko fotografija s treninga u kućnoj teretani. Pjanić je fanovima poslao i motivirajuću poruku "Nemojte gubiti vrijeme. Radite i sanjajte velike stvari".

Na ovu objavu je dobio veliki broj komentara svojih fanova, a ponovo se oglasio i legendarni Francesco Totti koji se često na Instagramu "prepucava" s Pjanićem.

Jasno je da su Totti i Pjanić veliki prijatelji, te da su u sjajnom odnosu. Totti je na sve ovo što je Pjanić objavio šaljivo poručio "Koji si ti?, hahaha", dok je Pjanić ekspresno odgovorio "Ovaj iza".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi