Juventus dovodi igrača Partizana koji je debitovao za klub tek u februaru

Sve dogovoreno?

Juventus dovodi igrača Partizana koji je debitovao za klub tek u februaru

Endin Čaušević

Italijanski mediji već uveliko špekulišu o tome koji igrači se nalaze na meti aktuelnog prvaka Juventusa.

Stara dama će gotovo sigurno napraviti nekoliko promjena u igračkom kadru za novu sezonu u kojoj će ponovo glavni cilj biti osvajanje Lige prvaka.

Nekoliko zanimljivih imena povezuje se s Juventusom, no svi su se iznenadili kada su čuli da italijanski klub želi dovesti pojačanje iz Partizana.

Tuttosport je objavio da se na meti Juventusa nalazi Strahinja Pavlović koji igra za Partizan. Navodno, Juve vidi u Pavloviću odlično rješenja za budućnost kada je u pitanju odbrana ovog tima.

Pavlović ima tek 18 godina i početkom ove godine priključen je prvom timu beogradskog kluba za koji je odigrao 15 utakmica u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Juve je ozbiljno zainteresovan za njega i već pregovara s Partizanom. Pavlović bi sa Starom damom trebao potpisati ugovor do ljeta 2024. godine i godišnje zarađivati milion eura.

Kako piše Tuttosport Juve i Partizan su već dogovorili obeštećenje od pet miliona eura plus dva mliona eura bonusa. Ovo je veliko iznenađenje za navijače Juventusa kada su vidjeli da je Pavlović debitovao za Partizan tek u februaru ove godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi