Sarri danas snimljen u Milanu

Došao na pregovore

Sarri danas snimljen u Milanu

Edmir Škorić

Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri snimljen je u Italiji u jednom milanskom hotelu.

Sarri je sve bliže klupi Juventusa, nakon što je dogovorio s Chelseajem raskid saradnje, mada još uvijek se sa sigurnošću ne može reći hoće li Italijan preuzeti Staru damu.

Postoje pregovori i velika želja Juventusa, a nekoliko relevantnih medija u Italiji objavilo je kako je u subotu Sarri snimljen u jednom hotelu u Milanu, koji Juventus inače koristi kao bazu za pregovore.

Sarri je nakon osvojene Evropske lige s Chelseajem iz Azrebejdžana došao u Italiju zbog "profesionalnih i privatnih razloga", ali očito je da se vratio kako bi pregovarao sa Juventusom.

Osim Juventusa, za Sarrija se zanimao i Inter te Roma, ali Inter je imenovao Antonija Contea.

Postoje glasine da bi Sarri mogao potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom za treću godinu s Juventusom, u vrijednosti od šest miliona eura po sezoni plus bonuse vezane uz rezultate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postoji mogućnost da Juve odštetu za Sarrija Chelseaju isplati na drugi način, naprimjer kroz posao Gonzala Higuaina, koji je na Stamford Bridgeu na posudbi iz Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi