Juventus dovodi senzaciju iz Portugala?

Trincao na meti Stare dame

Juventus dovodi senzaciju iz Portugala?

Endin Čaušević

Iz Juventusa su poručili da ove zime neće praviti posebne promjene u igračkom kadru, no da će dovesti nekoliko pojačanja ukoliko se stvori prilika za to.

Italijanski mediji prenose da su čelnici Juventusa zadovoljni igračima koje imaju i da se u zimskom roku žele okrenuti mladim fudbalerima koji bi mogli biti budućnost kluba. Na meti Stare dame nalazi se mladi portugalski igrač Trincao koji igra za Bragu.

Trincao je tek nedavno proslavio svoj 19. rođendan i već sada se nalazi na meti evropskih klubova. Za juniorski tim Portugala odigrao je 16 utakmica i dao 11 golova čime je skrenuo pažnju mnogih klubova.

Navodno, Juventus se sastao sa Jorgeom Mendesom koji je njegov agent i jasno dao do znanja da ga žele dovesti. Stara dama će vjerovatno otkupiti njegov ugovor koji iznosi 15 miliona eura, te ga poslati na posudbu do kraja sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti